Art Debono Hotel, Γουβιά, Κέρκυρα 49100

Επαγγελματική Σχολή με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

iekker@mintour.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 15:30

Δευτέρα - Παρασκευή

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

info@iek-kerkyras.edu.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

" Ποιοτικές σπουδές Τουρισμού που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία "

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                       

Το ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και το εκπαιδευτικό προσωπικό, ευχαριστεί τις παρακάτω επιχειρήσεις για την υποδοχή και φιλοξενία που παρείχαν στους καταρτιζόμενους κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του εκπαιδευτικού έτους 2023-2024, που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού.

Οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τα στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας από κοντά, να διατυπώσουν ερωτήσεις, προβληματισμούς και ανησυχίες, και τέλος να επισκεφθούν τους χώρους εργασίας όπου θα κληθούν να εργαστούν μελλοντικά.

Τέτοιες ενέργειες εξωστρέφειας και συνεργασιών ενισχύουν τις σχέσεις μεταξύ του εκπαιδευτηρίου και των ξενοδοχειακών μονάδων-επιχειρήσεων καθώς συμβάλουν μελλοντικά στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του ΙΕΚ .

Επίσης η Διεύθυνση του ΙΕΚ ευχαριστεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συνέβαλλαν με προσωπικές επαφές και ενέργειες τα μέγιστα για να υλοποιηθούν όλες οι εκπαιδευτικές δράσεις καθώς και τη Γραμματεία για τη κατάρτιση των προγραμμάτων.

Το ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων ευχαριστεί θερμά:

  1. Τον Όμιλο Βούλγαρη, και τις επιχειρήσεις KONTOKALI BAY και AIOLOS BEACH HOTEL και τον Γενικό Διευθυντή κ. Τσίγγανο, τους chef ́s κκ. Βουλισμά, Ζέρβα, Αυλωνίτη καθώς και τον κ. Πανδή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη παράθεση του πρωινού γεύματος στους καταρτιζόμενους.
  2. Το ξενοδοχείο CORFU PALACE HOTEL και το Διευθυντή και απόφοιτο της σχολής κύριο Ανεμογιάννη καθώς το chef κ. Λάμπουρα.
  3. Το ξενοδοχείο IKOS DASSIA και το Διευθυντή κ. Δρόσσο, τον chef κ. Μαυρίδη και τον Assistant FB κ. Καραντώνη πρώην απόφοιτο της σχολής Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη παράθεση buffet coffee break στους καταρτιζόμενους.
  4. Το ξενοδοχείο DIVANI CORFU PALACE και το Διευθυντή κ. Μωραΐτη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη παράθεση του πρωινού γεύματος στους καταρτιζόμενους.
  5. Την Κερκυραϊκή Ποτοποιία ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ και τον ιδιοκτήτη κ. Μαυρομάτη που επιμελήθηκε της άριστης ξενάγησης και ενημέρωσης των καταρτιζόμενων (ΜΑΓ Α2 & ΤΑΖ Β΄). Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη προσφορά παραδοσιακών προϊόντων της εταιρείας στους καταρτιζόμενους (λουκούμια και αναψυκτικά με κουμ κουάτ).
  6. Τη ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΥΤΡΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΡΟΥΣΑΚΗΣ.
  7. Τα επώνυμα ζαχαροπλαστεία EMERAL και τον εκπαιδευτικό κ. Σαββανή που μερίμνησε για τη πραγματοποίηση της επίσκεψης.
  8. Τις Ιχθυοκαλλιέργειες Κέρκυρας CORFU SEA FARM στη Κασσιόπη και τον κ. Γ. Παπαδόπουλο για την μοναδική εμπειρία στις εγκαταστάσεις της μονάδας καθώς και στον φυσικό υδάτινο κόσμο της υδατοκαλλιέργειας όπου ειδικεύεται η επιχείρηση στη παραγωγή μεγάλων ψαριών (λαυράκια 3 kgr και τσιπούρες 1,5 kgr).