Art Debono Hotel, Γουβιά, Κέρκυρα 49100

Επαγγελματική Σχολή με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

iekker@mintour.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 15:30

Δευτέρα - Παρασκευή

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

info@iek-kerkyras.edu.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

" Ποιοτικές σπουδές Τουρισμού που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία "

2η ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη Ημέρα Αιμοδοσίας του έτους στο ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων με συν διοργανωτή το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη» και τον άξιο πρωτεργάτη Διευθυντή της αιμοδοσίας κ. Τζιλιάνο και το νησηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.
Οι καταρτιζόμενοι έδειξαν ακόμα μία φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης για το συνάνθρωπο και προσήλθαν αθρόα για να προσφέρουν το πολύτιμο αίμα τους. Συγκεντρώθηκαν 37 μονάδες αίματος, αριθμός πολύ υψηλός για τη παρούσα δυναμικότητα της σχολής.
Συνολικά συλλέχθηκαν 89 μονάδες αίματος και στις δύο αιμοδοσίες (Δεκέμβριο και Μάιο) που πραγματοποιήθηκαν κατά το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.
Ο κ. Τζιλιάνος  ανέφερε τη μεγάλη σημασία του εθελοντισμού στο συνάνθρωπο δίδοντας αίμα, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όλους τους αιμοδότες. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, το ΙΕΚ σε σχέση με άλλους φορείς και οργανισμούς, διακρίθηκε για την υψηλή θέση που κατέχει σε ποσοστά συμμετοχής, σύμφωνα πάντοτε με τον αριθμό της δύναμής της.  
Αρωγοί στην όλη προσπάθεια το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό για πρώτη φορά. Ένα «βήμα» πολύ σημαντικό προς τα μπροστά με ότι αυτό σημαίνει. Δίνουμε ΟΛΟΙ αίμα, σώζουμε ΟΛΟΙ ΖΩΕΣ…
Η Διεύθυνση του ΙΕΚ ευχαριστεί θερμά όλους και όλες για τη συμμετοχή τους σε αυτήν τη προσπάθεια αγάπης και στήριξης προς τους έχοντες την ανάγκη για λήψη αίματος.
Της όλης διαδικασίας επιμελήθηκε η εκπαιδεύτρια κ. Παρίση την οποία η Διεύθυνση του εκπαιδευτηρίου ευχαριστεί εγκαρδίως θερμά.