Στις 21/01/2019 στις 11.00 πμ στα πλαίσια της στενής συνεργασίας μας με το Chef Club Κέρκυρας και με στόχο την συνεχή επιμόρφωση των μαθητών μας, τα μέλη της Λέσχης, κοι Όθωνας Βαραγγούλης και Ματθαίος Κουρής, μας πρόσφεραν τις γνώσεις τους στο σεμινάριο σκαλίσματος σε φρούτα και λαχανικά. Στο σεμινάριο αυτό έλαβαν μέρος τα Μαγειρικά τμήματα Α έτους του ΙΕΚ και της Μετεκπαίδευσης. Ευχαριστούμε το Chef Club και τα μέλη του και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Σπύρο Βουλισμά για την ανεκτίμητη προσφορά τους καθώς και τους φίλους και συνεργάτες μας, Όθωνα Βαραγγούλη και Ματθαίο Κουρή.