Το 2ο Κερκυραϊκό Γαστρονομικό Φεστιβάλ φαγητού και κρασιού είναι ήδη ένα γεγονός, μαθητές και οι καθηγητές του ΙΕΚ Κέρκυρας με χαμόγελο και επαγγελματισμό πρόσφεραν Κερκυραϊκές μαγειρικές συνταγές σε φιλοξενούμενους και ντόπιους που γέμισαν την πλατεία της Σπανιάδας.
Ευχαριστούμε θερμά τις Αρχές και τους Φορείς του νησιού μας, τα αντίστοιχα ΙΕΚ Γαλλίας περιοχή Tarn, La Chambre des Métiers et de l’Artisanat και τον Πρόεδρο του κο Jean-Louis Hormière και την αντιπρόεδρο κα Cécile Ferrieres για τις καταπληκτικές μαγειρικές δημιουργίες που μας πρόσφεραν, τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Albatros (αντιστοίχου Ιταλικού σχολείου) Μεσσήνας της Ιταλίας κο Paolo Bitto, τον πρόεδρο του συλλόγου NonSoloCibus κο Fabrizio Scaramuzza, τον Chef Pietro Arena καθηγητή στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Albatros, την Caterina Zanghì αντιπρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων της Μεσσίνας και τον Pastry chef Letterio Freni.
Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και καθηγητές μας και το προσωπικό της σχολής για την ανεκτίμητη προσφορά τους, το Chef Club Κέρκυρας και τον Πρόεδρο του κο Σπύρο Βουλισμά και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.