Άλλη μια δύσκολη αποστολή στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, ούτε ο καιρός και η βροχή δεν μας απέτρεψε να δώσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας, έτσι οι μαθητές και καθηγητές του ΙΕΚ Κέρκυρας σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου μαγείρεψαν και σερβίρισαν φαγητά για την αποχαιρετιστήρια μέρα του 2ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ. Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στην ανάδειξη και τις επιρροές της Ομηρικής Κουζίνας. Οι αρχαιοελληνικές αυτές γεύσεις περιλάμβαναν: σούπα από φασόλια, φακές, ρεβίθια και φασολάκια, χοιρινό με τραχανά, κοτόπουλο με εσπεριδοειδή και υγείαρτος (γιαούρτι) με μέλι και καρύδια. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κα Γεωργία Καραστάθη. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κερκυραίων κο Κωνσταντίνο Νικολούζο και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κο Βασίλη Καββαδία για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία τους.