Art Debono Hotel, Γουβιά, Κέρκυρα 49100

Επαγγελματική Σχολή με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

iekker@mintour.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 15:30

Δευτέρα - Παρασκευή

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

info@iek-kerkyras.edu.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

" Ποιοτικές σπουδές Τουρισμού που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία "

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το ΙΕΚ Κέρκυρας και το εκπαιδευτικό προσωπικό, ευχαριστεί τις παρακάτω επιχειρήσεις και φορείς για την υποδοχή και φιλοξενία που παρείχαν στους καταρτιζόμενους κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών επισκέψεων που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού.
Οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τα στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας από κοντά, να διατυπώσουν ερωτήσεις, προβληματισμούς και ανησυχίες, και τέλος να επισκεφθούν τους χώρους εργασίας όπου θα κληθούν να εργαστούν μελλοντικά.
Τέτοιες ενέργειες εξωστρέφειας και συνεργασιών ενισχύουν τις σχέσεις μεταξύ του εκπαιδευτηρίου και των ξενοδοχειακών μονάδων και συμβάλουν μελλοντικά στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του ΙΕΚ Κέρκυρας.
Επίσης το ΙΕΚ Κέρκυρας ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς όπου συνέβαλλαν με προσωπικές επαφές και ενέργειες τα μέγιστα για να υλοποιηθούν όλες οι εκπαιδευτικές δράσεις καθώς και τη Γραμματεία του ΙΕΚ για τη κατάρτιση των προγραμμάτων.
Το ΙΕΚ Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά:
1. Τη Γενική Διευθύντρια του ομίλου της IONIAN HOTELS, κυρία Kαποδίστρια, το chef κ. Καρύδη και τη κ. Κοντού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη παράθεση των γευμάτων του ξενοδοχείου MAGNA GREACIA ( πρωινού, μεσημβρινού απογευματινού) στους καταρτιζόμενους.
2. Τον Όμιλο Βούλγαρη, και τις επιχειρήσεις KONTOKALI BAY και AIOLOS BEACH HOTEL καθώς και τους chef κκ. Βουλισμά, Ζέρβα, Αυλωνίτη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη παράθεση του πρωινού γεύματος στους καταρτιζόμενους.
3. Το ξενοδοχείο CORFU PALACE HOTEL με το Διευθυντή και απόφοιτο της σχολής κύριο Ανεμογιάννη, καθώς το chef κ. Λάμπουρα και τη κυρία Βλασσοπούλου.
4. Την εταιρία CRECOTEL και το Γενικό Διευθυντή κύριο Σαββίδη, με τα ξενοδοχεία DAFNILA BAY και CORFU IMPERIAL, το Διευθυντή και απόφοιτο της σχολής κύριο Λιάτσιο, τον Operation Manager κύριο Λαμάκια, το chef κ. Καλούδη πρώην απόφοιτο της σχολής Θεσσαλονίκης, και τα στελέχη κκ. Κανταρό, Κουναλάκη, Βάσκου και πρώην απόφοιτη της σχολής Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη παράθεση welcoming drink αμφότερες των επιχειρήσεων.
5. Το ξενοδοχείο IKOS DASSIA και το Διευθυντή κύριο Σπανό, τον executive chef κ. Ντίνου καθώς και τα στελέχη κκ. Οικονόμου, Μενέκο, Πουλόπουλο, Ψαρρά, Μανάτο, Μάμμαλη, Μπίσκα, Καραγιαννίδη και Καραντώνη πρώην απόφοιτο της σχολής Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη παράθεση ειδών ζαχαροπλαστικής στους καταρτιζόμενους.
6. Το ξενοδοχείο LOUIS KERKYRA BLUE το Διευθυντή κύριο Ούρσελμαν, το chef κ. Ζαζάρα και τη κυρία Βουτσελά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη παράθεση coffee breaks στους καταρτιζόμενους.
7. Το ξενοδοχείο CORFU HOLIDAYS PALACE (πρώην HILTON) και το Διευθυντή κύριο Λίντη, το chef κ. Μπαλανίκα, και τα στελέχη κκ. Πηλού, Βλαχόπουλο πρώην απόφοιτους της σχολής και κ. Νικολούζο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη παράθεση coffee breaks στους καταρτιζόμενους.
8. Τον Διευθυντή της Μαρίνας Γουβιών και απόφοιτο της σχολής κύριο Καραμπάτσο.
9. Τη ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΥΤΡΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΡΟΥΣΑΚΗΣ
10. Την ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ & ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ