Art Debono Hotel, Γουβιά, Κέρκυρα 49100

Επαγγελματική Σχολή με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

iekker@mintour.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 15:30

Δευτέρα - Παρασκευή

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

info@iek-kerkyras.edu.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

" Ποιοτικές σπουδές Τουρισμού που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία "

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΘΙΝΟΣ  Καθηγητής ΣΤΕ Κέρκυρας – Executive Chef  Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΘΙΝΟΣ 
Καθηγητής ΣΤΕ Κέρκυρας – Executive Chef 
Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

Μια λαμπρή καριέρα ενός εραστή της Μαγειρικής, αληθινού δάσκαλου που άρχισε κάπου εκεί στο 1973 στο Hilton της Κέρκυρας και τελείωσε το ίδιο ονειρικά και σπουδαία το 2015 όταν ο ίδιος αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί.
Μια καριέρα που περιλάμβανε τα πάντα από Καθηγητής έως Μαγέας και από Αρχιμάγειρας έως Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας.
Είναι εκείνος που με πρωτοβουλία του οργάνωσε και ίδρυσε την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, μέλος της Παγκόσμιας ομοσπονδίας και ακόμα σήμερα ενεργό μέλος σε όλες τις δραστηριότητες της Λέσχης σε Ελλάδα και στο Εξωτερικό. 
Το 1994 ο Καθηγητής Γιώργος, ο δικός μας Γιώργος ήταν αυτός που πρωτάρχισε το Μαγειρικό τμήμα Κέρκυρας, ήταν αυτός που έφερνε επαγγελματικά σκεύη και τρόφιμα έως ότου μπορέσει να οργανωθεί όπως αυτός ήθελε και είναι αυτός που έβαλε πλάτη έτσι ώστε ο ευαίσθητος αυτός τομέας του Τουρισμού στην πατρίδα μας να φτιάξει επαγγελματίες με στέρεα πρότυπα όπως το ήθος και ο σεβασμός προς πελάτες και συναδέλφους.
Είναι ο Άνθρωπος που στα χέρια του πολλοί μαθητές τότε ανώνυμοι και σήμερα φτασμένοι επαγγελματίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό που τους έμαθε να αγαπούν και να υπηρετούν την Μαγειρική Τέχνη.
Είναι ο Δάσκαλος που με κίνητρό του την αγάπη για την κουζίνα, το επάγγελμα και τους μαθητές του, χάρισε το Βιβλίο του <<Τεμαχισμός>> στο Ι.Ε.Κ Κέρκυρας του Υπουργείου Τουρισμού. 
Για το δώρο του αυτό αλλά και την εν γένει προσφορά του στην Τουριστική Εκπαίδευση αλλά και στον τόπο μας τον Ευχαριστούμε θερμά.