Art Debono Hotel, Γουβιά, Κέρκυρα 49100

Επαγγελματική Σχολή με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

iekker@mintour.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 15:30

Δευτέρα - Παρασκευή

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

info@iek-kerkyras.edu.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

" Ποιοτικές σπουδές Τουρισμού που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία "

Πιστοί στο ραντεβού οι επαγγελματίες και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας κος Σπύρος Βουλισμάς

Πιστοί στο ραντεβού οι επαγγελματίες και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας κος Σπύρος Βουλισμάς με την Τουριστική Εκπαίδευση διοργάνωσαν στο ΙΕΚ Κέρκυρας 2 ήμερο σεμινάριο. Την Πέμπτη 13/12 για τα μέλη της Λέσχης και την Μετεκπαίδευση του ΙΕΚ και την Παρασκευή 14/12 για τους Α και Β έτους μαθητές Μαγειρικών και Ζαχαροπλαστικών τμημάτων.
Τα θέματα του σεμιναρίου ήταν:
• Η φιλοσοφία της πίτσας, και η Ιστορία της
• Τα άλευρα-Πρώτες Ύλες (Σύσταση Υλικών, Μαγιά, Θερμοκρασία, Έλαια – Λίπη)
• Την επιλογή των αλεύρων σε σχέση με τον τρόπο ζυμώματος άρα με το τελικό προϊόν που θέλουμε να φτιάξουμε.
• Την μαγιά
• Την ζύμωση
• Τα υλικά
• Ζυμάρι πίτσας
• Άνοιγμα ζυμαριού
• Γαρνίρισμα- φινίρισμα
• Ψήσιμο
• Τύποι Φούρνων

Τo σεμινάριο αυτό έγινε από τον Chef κο Nino Frezza ιδιοκτήτη του εστ/ρίου La Tavola Calda. Θερμές ευχαριστίες στον Chef κο Nino Frezza και στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας για την ευγενική τους προσφορά στην Εκπαίδευση.