Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 13.00μμ τα τμήματα Επισιτισμού και Μαγειρικού της Μετεκπαίδευσης με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους αλλά και την καλύτερη ενημέρωση σε ένα κορυφαίο θέμα που είναι η ασφάλεια των τροφίμων, παρακολούθησαν τον κο Κωνσταντίνο Ρέκκα, Τεχνολόγο Τροφίμων, MSc σύμβουλο Ασφάλειας, καθηγητή Μέσης Εκπαίδευσης και μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών σε σεμινάριο με θέμα το H.A.C.C.P τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του προσφορά καθώς και τον καθηγητή μας κο Πανδή Προκόπη για την διοργάνωση.