Οι Β΄ έτους μαθητές Μαγειρικού του ΙΕΚ Κέρκυρας καλεσμένοι του Chef Club παρακολούθησαν στις 23 και 24 Ιανουαρίου, σεμινάριο με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη με θέματα, παραδοσιακές και νέες μαγειρικές τεχνικές, η αυριανή Ελληνική παράδοση, η σημασία των γευστικών συνδυασμών στην Ελληνική κουζίνα και η αξία της ντόπιας κουζίνας.
Ευχαριστούμε τον Γιώργο Στυλιανουδάκη, το Chef Cub και τον Πρόεδρο του Σπύρο Βουλισμά για την πολύτιμη συμβολή τους στην αναβάθμιση της Δημόσια Τουριστικής εκπαίδευσης.