Το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 11.00 πμ στο Ξενοδοχείο Art Debono είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε τους Επαγγελματίες του χώρου της Εστίασης, τους μαθητές των ΙΕΚ Λευκίμμης και Κέρκυρας. Το σεμινάριο είχε θέμα το σχεδιασμό κουζίνας μαζικής Εστίασης με εισηγητή τον παλιό μας μαθητή της ΣΤΕ Νικόλαο Σιγάλα εξειδικευμένο για τον εξοπλισμό μονάδων μαζικής Εστίασης του τμήματος Πωλήσεων της Καραμάνης ΑΕΒΕ. Το σεμινάριο είναι αποτέλεσμα συνδιοργάνωσης του ΙΕΚ Κέρκυρας, του Σωματείου Εστιατόρων και συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας, του Chef Club, της F&B – Φωτιάδης και της Καραμάνης ΑΕΒΕ. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Νικόλαο Σιγάλα για την πρωτοβουλία του αλλά και για την αγάπη του για την Τουριστική Εκπαίδευση.