Την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 11.00 πμ πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτήριο σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής που οργάνωσε το Chef Club Κέρκυρας με εισηγητή το διακεκριμένο μέλος του Chef Patisserie Στέφανο Καζιάνη και θέματα, κρέμ σοκολάτα, φράουλα, βατόμουρο, μπράουνις, σαντιγύ σοκολάτας, σαμπλέ μπρετόν, ναμελάκα φιστίκι και βάση τούρτας.
Ευχαριστούμε θερμά το Στέφανο Καζιάνη και το Chef Club για την α μέριστη βοήθεια και τις γνώσεις που προσφέρουν στους μαθητές μας.