Art Debono Hotel, Γουβιά, Κέρκυρα 49100

Επαγγελματική Σχολή με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

iekker@mintour.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 15:30

Δευτέρα - Παρασκευή

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

info@iek-kerkyras.edu.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

" Ποιοτικές σπουδές Τουρισμού που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία "

Σεμινάριο παραδοσιακής κουζίνας από την Λέσχη Αρχιμαγείρων

Στο εκπαιδευτήριο του ΙΕΚ Κέρκυρας την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα  12.00 η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας διοργάνωσε σεμινάριο δημιουργικής Ελληνικής κουζίνας, το οποίο περιλάμβανε πιάτα παραδοσιακής κουζίνας με την μοντέρνα πινελιά που έδωσαν οι σύγχρονοι Μαγείς, με φαγητά όπως:

  1. Ελληνική Δημιουργική Σαλάτα,
  2. Λαβράκι Μπιάνκο με λαχανικά,
  3. Λαχανοντολμάδες με φύλο ρυζιού κρέμα γιαουρτιού και τζελ λεμονιού,
  4. Καπρέζε μπισκότο παρμεζάνα γλυκό του κουταλιού ντοματίνι και μοτσαρέλα παναρισμένη με ξερό πέστο,
  5. Αρνάκι με αγκινάρες, μπισκότο τραχανά και πανδαισία λαχανικών,
  6. Κουνέλι με αρώματα στιφάδου στον αγρό του,
  7. Ρυζόγαλο με μπισκουί κανέλας και κουλί φράουλας,
  8. Μπακλαβάς με μους φιστίκι και κράμπλ μάντολας

Το σεμινάριο παρακολούθησαν μαθητές και των δύο Δημόσιων ΙΕΚ Τουρισμού και Παιδείας καθώς και το Τμήμα Μετεκπαίδευσης Μαγείρων. Ευχαριστούμε θερμά το Chef Club τον πρόεδρο του Σπύρο Βουλισμά καθώς και τα μέλη του Κώστα Ζέρβα, Λεωνίδα Χαλικιά, Θοδωρή Κουρσάρη,  Κώστα Αυλωνίτη και Μαρία Μπούκα.