Art Debono Hotel, Γουβιά, Κέρκυρα 49100

Επαγγελματική Σχολή με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

iekker@mintour.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 15:30

Δευτέρα - Παρασκευή

I.E.K. Κέρκυρας

26610 90030

info@iek-kerkyras.edu.gr

Art Debono Hotel

Γουβιά, Κέρκυρα 49100

08:30 - 19:00

Δευτέρα - Παρασκευή

" Ποιοτικές σπουδές Τουρισμού που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία "

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής από τον Pastry Chef Στέφανο Καζιάνη

Σήμερα 5 Μαρτίου 2020 στο ΙΕΚ Κέρκυρας η Λέσχη Αρχιμαγείρων πάντα παρούσα στο εκπαιδευτικό μας έργο πραγματοποίησε  σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής  στο οποίο συμμετείχαν τα Μαγειρικά τμήματα Α και Β έτους των ΙΕΚ Τουρισμού και Παιδείας καθώς και η Μετεκπαίδευση Κέρκυρας. Τα θέματα ήταν, τζιαντούγια (σοκολάτα με γεύση και άρωμα φουντουκιού),  διάφορες υφές και τεχνικές ψησίματος σοκολάτας, λεμονόπιτα καθώς και παρουσίαση δημιουργικού γλυκού στο εστιατόριο. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Chef Club Σπύρο Βουλισμά, τον Pastry Chef Στέφανο Καζιάνη καθώς και τους εκλεκτούς Chef Ανδριώτη Αναστάσιο, Βάρελη Κωνσταντίνο και Χαλκιά Λεωνίδα για την πολύτιμη συμβολή τους.